Знайшла ідеальний спосіб, як повернути ікрі первозданний вигляд: для цього потрібно всього лише трохи пива

Практично жоден святковий стіл не обходиться без червоної ікри, чи не так? Цей делікатес, між іншим, не тільки дуже смачний, але ще й корисний. Одним словом, суцільні плюси. Але що робити, якщо ви відкрили банку, збираючись готувати святкові закуски, а там… Трохи несвіжа, суха ікра! Не викидати ж?

На допомогу приходить пиво

Ні, цей продукт досить дорого коштує. Звичайно ж, викидати ікру не потрібно. А ось «оживити» можна. Для цього її необхідно промити. Пивом! Результат вас вразить. Ікринка до ікринці! Крім того, зайва сіль піде, якщо вона є. Навіть смак покращиться. Загалом, повернути ікрі первозданний вигляд дуже просто. Як говориться, справа поправима.

Що потрібно зробити? Ікру помістіть в якусь ємність. Розмір залежить від кількості ікри. Залийте її пивом. Воно повинно покрити ікру. В ідеалі співвідношення становить дві частини пива до однієї частини ікри.

Залиште приблизно на п’ять хвилин. До речі, непотрібна сіль саме в цей момент піде в пиво.

Експерти назвали масло, яке знижує ризик розвитку важких симптомів Covid-19
Ідеальний стейк на грилі: шеф-кухар розкрив секрети приготування
Традиційний ярмарок коней в Эплби, найбільша в Європі, все ж відбулася

Злийте ікру через сито над каструлею або раковиною. Або через марлю.

Залиште ще хвилин на десять, щоб зайва рідина скла. І все! Можете перекладати на блюдце, у вазочку або робити закуски. І подавати на стіл.

До речі, зверніть увагу! Не промивайте ікру занадто холодним пивом. Вона стане несмачною і жорсткою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *