Залити горілкою і в холодильник: всі гості в захваті від цього м’ясного делікатесу

У кожної господині є свої секрети приготування м’яса. Хтось його гасить за рецептом, хтось смажить, хтось варить або запікає в духовці. Але ще яловичину можна тримати в алкоголі, після чого ми отримаємо дуже смачну закуску до пива або яку можна буде класти на хліб, щоб покуштувати корисний і апетитний бутерброд.

Спосіб приготування

Готується така закуска дуже просто. Нам знадобляться такі компоненти, як:

  • кілограм яловичини;
  • 150 мл горілки або бренді;
  • по 100 грам солі та цукру;
  • чайна ложечка чорного перцю;
  • жменю перцю горошком;
  • 3 столові ложки соняшникової олії.

Першим ділом промиваємо м’ясо і видаляємо з нього жирові прошарки і плівку. Потім беремо глибоку миску або ємність для запікання, кладемо туди целофановий пакет, повністю розгорнувши його, і на дно викладаємо сіль, цукор і перець.

Зверху кладемо м’ясо, заливаємо його алкоголем і зав’язуємо пакет міцно-міцно. Потім її трясемо, щоб весь маринад змішався і повністю покрив яловичину, так і відправляємо мяско в холодильник на три доби.

Коли ми його витягнемо, слід осушити закуску паперовим рушником, щоб позбавити м’ясо від залишків вологи і запаху алкоголю.

Ну а тепер залишається лише насолоджуватися м’ясом, яке буде просто танути в роті і викликати відчуття справжнього блаженства.

Головне, при приготуванні поливати яловичину тільки самим якісним алкоголем, адже в іншому випадку наша закуска буде зіпсована.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *