Як заборонити Google торгувати вами в рекламі майбутнього

Google придумав класну штуку — торгувати вашим айдентити (ім’ям і фотографією) при показі реклами на своїх носіях. Тобто тепер, а точніше через місяць, якщо ви взимодействовали, будучи залогіненним, з товаром в інтернет-магазині, з гео-об’єктом, статтею або сайтом, ваша причетність буде видно в рекламі. На думку гугла реклама стане більш ефективною і на неї будуть кликати більше, так як знайомим і друзям люди вірять найбільше.

Проблема лише полягає в тому, що абсолютно зрозуміло навіщо це Google (збільшення кліків, а значить кешфлоу), рекламованого об’єкта (більше теплих переходів), але не зрозуміло навіщо вам в цьому брати участь. Тобто навіщо вам торгувати обличчям і допомагати всім навколо безкоштовно, а найчастіше і без вашого ж відома?

Якщо ви згодні з доводами вище, то зробіть два кроки і вимкніть свою участь в новому «трастовому» проекті пошукового гіганта.

Описана вище фіча названа маркетологами Гугла «відкритими мітками» і їх можна відключити. Для цього йдіть в Профіль і в самому низу зніміть галочку:

Як заборонити Google торгувати вами в рекламі майбутнього

Тепер ваше обличчя не буде приймати участь у підвищенні ефективності реклами третіх осіб в Google.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *