Як приготувати смачний тарт з овочами

Маючи під рукою мінімальний набір овочів, ви зможете приготувати таку ситну закуску менш ніж за годину.

Інгредієнти

  • 2 аркуша дріжджового листкового тіста;
  • 1 яйце;
  • 80 р сиру фета;
  • 120 г сметани;
  • 80 г тертого твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 столова ложка подрібненої петрушки;
  • 1 середній кабачок;
  • 1 середній баклажан;
  • жменя томатів черрі;
  • жменя зелені рукколи;
  • оливкова олія.

Приготування

Як приготувати смачний тарт з овочами

Поки тісто розморожується, підготуйте овочі. З допомогою слайсера або гострого ножа наріжте кабачки і баклажани скибочками завтовшки не більше 0,5 сантиметра. Не забудьте замочити баклажани в міцному розчині солі приблизно на 15 хвилин, а потім добре обсушити паперовими рушниками, щоб вони не горчили.

Як приготувати смачний тарт з овочами

Розкачайте тісто в два пласта товщиною 4-5 міліметрів. Відступіть 2-2,5 сантиметра від краю тесту і надріжте його, відокремлюючи бортик. Слідкуйте за тим, щоб не прорізати пласт наскрізь. Змастіть бортик збитим яйцем.

Як приготувати смачний тарт з овочами

Часто наколіть основу тарта виделкою, щоб вона не здувалася при випіканні.

Як приготувати смачний тарт з овочами

Надішліть основу в розігріту до 220 градусів духовку на 5 хвилин, розмістивши деко у верхній третині духовки.

Потім збийте інгредієнти для сирного крему: тертий твердий сир, фету, сметану, зелень і пюрированный часник. Розподіліть крем по поверхні тесту, не зачіпаючи краю.

Як приготувати смачний тарт з овочами

Внапуск викладіть баклажани і кабачки, збризніть маслом, злегка посоліть і поверніть в духовку допекаться при 190 градусах на 20 хвилин.

Як приготувати смачний тарт з овочами

Подавати тарт можна як гарячим, так і охолодженим, виклавши зверху рукколу, шматочки помідорів і залишки фети, а також окропивши оливковою олією.

Як приготувати смачний тарт з овочами

Як приготувати смачний тарт з овочами

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *