Я готую чізкейк зі згущеним молоком без випічки: діти кажуть, що десерту краще вони не пробували

Не люблю возитися біля плити, тому в моменти, коли хочеться перекусити чимось солоденьким, готую чізкейк. Це класичне вершкове ласощі зі згущеним молоком і сиром маскарпоне. Діти обожнюють цей нудотний десерт, просять приготувати його кожні вихідні. Складно відмовити маленьким ласунам і собі в такий вкуснятине!

Простий рецепт смачного ласощі

Рецепт десерту включає в себе скромний набір з наступних інгредієнтів:

  • 320 г бісквітного печива;
  • 500 г сиру маскарпоне;
  • 280 мл вершків будь-якої жирності;
  • 200 мл згущеного молока;
  • 140 г вершкового масла;
  • 25 г желатину;
  • ваніль.

Печиво подрібнюю в блендері, поєдную з м’яким маслом. Застеляють пергаментом форму для випічки, рівномірно розподіляю по дну корж для майбутнього торта. Відправляю в холодильник на 30 хвилин.

Заливаю желатин 150 мл води і даю постояти 7-12 хвилин, потім ретельно збиваю його на водяній бані. Змішую сир маскарпоне з вершками і згущеним молоком, потім додаю розчинений желатин і інтенсивно збиваю всі інгредієнти. Виливаю начинку на шар печива, 2-3 години.

Ви можете прикрасити чізкейк по-своєму. Зазвичай я використовую шоколадну глазур, збиті вершки, сезонні ягоди і фрукти. Взимку я декорую нудотний десерт часточками мандаринів, хурми, кружечками бананів і соковитими зернами граната. Дуже смачно і красиво!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *