В якості експерименту я спробувала не класти макарони, а поставити їх у форму для торта. Тепер це улюблене блюдо моєї сім’ї

Лазанья – одне з моїх улюблених страв, але в довгостроковій перспективі вона може стати трохи нудним. Нещодавно я натрапила на цей блискучий рецепт! Виявляється, із звичайних макаронів можна приготувати вишукане частування в кращих традиціях італійських кулінарів.

Рецепт лазаньї з макаронів

Використовувані продукти:

  • 700 г пасти рігатоні;
  • 380 г яловичого фаршу;
  • 190 г тертого пармезану;
  • 200 г моцарели;
  • 60 мл оливкової олії;
  • 5-7 стиглих помідорів;
  • часник, кайенский перець.

Акуратно змішайте сир пармезан з попередньо приготовленою пастою.

Викладіть макарони в круглу форму для випічки. Це займе деякий час, але воно того варте!

Помідори очистіть від шкірки, розріжте на четвертинки. Тушкуйте з подрібненим часником, кайенского перцю пластівцями. Додати яловичий фарш, готуйте 16-20 хвилин. Рівномірно розподіліть одержаний м’ясний соус шар макаронів.

Не любите яловичину? Цей інгредієнт можна замінити будь-яким іншим м’ясом, а також шинкою, беконом, пікантними ковбасками. Вегетаріанці можуть виключити м’ясний продукт, приготувавши лазанью тільки з томатною пастою.

Потім поставте форму в духовку, попередньо нагріту до 200 градусів, на 16 хвилин.

Після посипте блюдо кубиками моцарелли, запікайте ще 15 хвилин. Перед подачею залиште ароматне ласощі на пару хвилин, щоб воно охолонуло.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *