У Facebook Messenger тепер можна скасовувати відправку повідомлень

На це дається 10 хвилин.

Facebook додала в свій месенджер можливість видалити повідомлення після того, як ви його відправили. Це стане в нагоді, якщо ви написали не тій людині або зробили яку-небудь кричущу помилку.

На відміну відправки повідомлення дається 10 хвилин. Натисніть на нього і виберіть «Видалити для усіх». При цьому в листуванні одержувача залишиться рядок про те, що ви стерли повідомлення.

У Facebook Messenger тепер можна скасовувати відправку повідомлень

У квітні минулого року стало відомо, що генеральний директор Facebook Марк Цукерберг, на відміну від рядових користувачів, може видаляти свої повідомлення з листувань. Коли люди про це дізналися, то зажадали компенсації, і компанія пообіцяла протягом декількох місяців додати таку можливість для всіх. Сталося це лише зараз.

З найбільш популярних месенджерів така функція з’явилася першою у Viber: сталося це ще в листопаді 2015 року. У Telegram аналогічну можливість додали в січні 2017 року, де функція доступна в протягом 48 годин після відправлення. У жовтні того ж року видаляти свої повідомлення з чужих смартфонів дозволив WhatsApp — зробити це можна протягом години. Приблизно через два місяці після цього функція добралася і до «ВКонтакте», яка тестує власний мессенджер.

Нововведення має з’явитися у Facebook Messenger для iOS і Android вже сьогодні.

Завантажити QR-Code

Messenger
Розробник: Facebook, Inc.
Ціна: Безкоштовно

Завантажити QR-Code

Messenger — безкоштовні відеозв’язок і повідомлення
Розробник: Facebook
Ціна: Безкоштовно

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *