Спробувала приготувати річний супчик з буряка з яйцем. Домочадцям він так сподобався, що вони попросили добавки

Холодні супи – відмінний вибір для спекотних літніх днів. Неважливо, для обіду або вечері. Суп з буряком і яйцями дуже легкий і швидкий у приготуванні. І особливих витрат не потребує. Одним словом, зручно у всіх сенсах. У цій статті представлений рецепт приготування холодного бурякового страви.

Як це робиться?

Цей суп подають холодним. Як правило, страва повинна бути нижче кімнатної температури. Воно низькокалорійне і легке, що ідеально підходить для жарких днів. А якщо ви любите буряк, для вас воно стане просто чудовим варіантом. Отже, з чого почати?

Готуємо інгредієнти. Вам знадобиться 500 грам буряка, свіжий огірок, 3 яйця, пучок редиски, пучок кропу, літр натурального йогурту, 1 невелика цибулина, сік половини лимона, сіль і перець за смаком, щіпка цукру.

І починаємо готувати. Знімаємо шкірку з буряків, миємо й відварюємо. Потім прибираємо варений буряк і даємо їй охолонути (залишаємо воду для варіння супу). Додаємо спеції, лимонний сік і йогурт до залишився бульйону. Нарізаємо огірок, редьку і охолоджену буряк соломкою. Додаємо їх у бульйон. Ріжемо й додаємо кріп.

Поки готується суп, варимо яйця круто. Розрізаємо навпіл. Холодний суп подається з вареними яйцями і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Приємного апетиту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *