Спагетті з кабачків з соусом болоньєзе
- Автор рецепта: Дарина Родіонова
- Після приготування ви отримаєте 4 порції
- Загальний час приготування рецепту: 75 хвилин
Інгредієнти
- Оливкова олія 2 ст. ложки
- Фарш з індички 500 г
- Цибуля 1 штука
- Часник 1 зубчик
- Морква 2 штуки
- Печериці 150 г
- Томатна паста 1⁄₂–1 ст. ложка
- Різані помідори у власному соку 800 г
- Курячий бульйонний кубик 2 штуки
- Великі кабачки або цукіні 4 штуки
- Сіль за смаком
- Соєвий соус 1 ст. ложка
- Пармезан за смаком
- Базилік за смаком
Спосіб приготування
-
У глибокій сковороді або сотейнику розігрійте половину масла.
-
Викладіть фарш і обсмажуйте, поки він не стане коричневим і не підрум’яниться. Перекладіть на тарілку.
-
Дрібно поріжте цибулю, закиньте в сковороду і обсмажуйте, помішуючи, на повільному вогні 8-10 хвилин. Він повинен зм’якшитися.
-
Додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину.
-
Потім додайте дрібно нарубані моркву та печериці і обсмажуйте ще 3 хвилини.
-
Викладіть овочі підготовлений фарш, додайте томатну пасту і перемішайте.
-
Потім викладіть в сковороду різані томати. Одну банку з-під них залийте водою, перемішайте і вилийте до м’яса.
-
Додайте раскрошенные бульйонні кубики, ретельно перемішайте і доведіть соус до кипіння.
-
Зменшіть вогонь і тушкуйте близько 1 години, періодично помішуючи.
-
Тим часом наріжте кабачки або цукіні спіральками.
-
У чистій сковороді розігрійте масло, що залишилося, покладіть туди спагетті з кабачків і готуйте 2-3 хвилини. Підсолити.
-
Коли соус буде готовий, влийте до нього соєвий соус і перемішайте. При необхідності додайте сіль.
-
Викладіть спагетті з кабачків на блюдо і полийте соусом болоньєзе. Посипте тертим пармезаном і листям базиліка.
Другі страви Європейська кухня