Спагетті з кабачків з соусом болоньєзе

Спагетті з кабачків з соусом болоньєзе

Зазвичай болоньєзе подають з тальятелле. Ми пропонуємо поекспериментувати і приготувати до соусу спагеті зі свіжих кабачків або цукіні.

Спагетті з кабачків з соусом болоньєзе

  • Автор рецепта: Дарина Родіонова
  • Після приготування ви отримаєте 4 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 75 хвилин

Інгредієнти

  • Оливкова олія 2 ст. ложки
  • Фарш з індички 500 г
  • Цибуля 1 штука
  • Часник 1 зубчик
  • Морква 2 штуки
  • Печериці 150 г
  • Томатна паста 1⁄₂–1 ст. ложка
  • Різані помідори у власному соку 800 г
  • Курячий бульйонний кубик 2 штуки
  • Великі кабачки або цукіні 4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Соєвий соус 1 ст. ложка
  • Пармезан за смаком
  • Базилік за смаком

Спосіб приготування

  • У глибокій сковороді або сотейнику розігрійте половину масла.

  • Викладіть фарш і обсмажуйте, поки він не стане коричневим і не підрум’яниться. Перекладіть на тарілку.

  • Дрібно поріжте цибулю, закиньте в сковороду і обсмажуйте, помішуючи, на повільному вогні 8-10 хвилин. Він повинен зм’якшитися.

  • Додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину.

  • Потім додайте дрібно нарубані моркву та печериці і обсмажуйте ще 3 хвилини.

  • Викладіть овочі підготовлений фарш, додайте томатну пасту і перемішайте.

  • Потім викладіть в сковороду різані томати. Одну банку з-під них залийте водою, перемішайте і вилийте до м’яса.

  • Додайте раскрошенные бульйонні кубики, ретельно перемішайте і доведіть соус до кипіння.

  • Зменшіть вогонь і тушкуйте близько 1 години, періодично помішуючи.

  • Тим часом наріжте кабачки або цукіні спіральками.

  • У чистій сковороді розігрійте масло, що залишилося, покладіть туди спагетті з кабачків і готуйте 2-3 хвилини. Підсолити.

  • Коли соус буде готовий, влийте до нього соєвий соус і перемішайте. При необхідності додайте сіль.

  • Викладіть спагетті з кабачків на блюдо і полийте соусом болоньєзе. Посипте тертим пармезаном і листям базиліка.

Другі страви Європейська кухня

5.0 4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *