Солодкі реберця з прянощами, мариновані в пиві. Готую їх всього за годину

Будемо знайомитися з рецептами для мультиварки-скороварки. На цей раз ми будемо готувати ніжні реберця, мариновані в пиві. Смак м’яса буде доповнено пікантною солодкістю. При наявності відповідного девайса вам знадобиться всього 60 хвилин з початку приготування до подачі на стіл. Запевняю вас, що гості розберуть ці реберця за кілька хвилин.

Солодкі свинячі реберця

Всі ми знаємо, що зі свинячих реберець можна приготувати безліч страв, і не тільки звичайних, але святкових, і навіть з екзотичним смаком. Блюдо це зазвичай ситні, і їм завжди можна нагодувати навіть самих голодних чоловіків і підлітків у родині. Багато здивуються поєднанню солодкого смаку з м’ясом. Але можу сказати, що такі смакові компоненти характерні для багатьох кухонь світу, в тому числі для мексиканської, китайської, грузинської та каталонської.

Інгредієнти

Для восьми порцій реберець нам знадобиться:

  • близько кілограма нарубаних свинячих реберець;
  • чверть склянки коричневого тростинного цукру;
  • 2 столові ложки солі, змішаної з 2 розчавленими зубчиками часнику;
  • 2 столові ложки перцю чилі;
  • 1 чайна ложка меленого чорного перцю.

Якщо ви любите трохи погостріше, додайте в сухі інгредієнти чайну ложку кайенского перцю.

Знаменитості не залишилися осторонь. Канделакі висловилася про ДТП з Єфремовим
21 рік тому Софі Марсо зіграла дівчину Бонда у фільмі “І цілого світу мало”
Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся

Для маринаду:

  • 1 склянка яловичого бульйону (можна розчинний кубик);
  • 350 грам темного пива;
  • 2 столові ложки яблучного оцту;
  • 1 чайна ложка рідкого диму;
  • 1 склянка соусу для барбекю (або шашликового кетчупу, або ткемалі).

Я рекомендую перед вживанням просто трохи подкоптить реберця в духовці або мікрохвильовці, а не використовувати рідкий дим.

Покрокова інструкція

  1. Змішайте в мисці коричневий цукор, сіль з часником, перець чилі, чорний і кайенский перець. Обваляйте реберця в цій суміші так, щоб вони вкриті нею з усіх боків рівномірно.
  2. Помістіть м’ясо на підставку в чашу мультиварки. Влийте бульйон, темне пиво, оцет і рідкий дим. Закрийте кришку і переконайтеся, що вентиляційний отвір теж закрито.
  3. Виберіть вручну режим високого тиску та встановіть таймер на 30 хвилин. Виберіть програму 10-15 хвилин для створення тиску.
  4. Тепер виберіть режим скидання тиску протягом 15 хвилин. Потім увімкніть метод швидкого скидання ще на 5 хвилин. Розблокуйте девайс і зніміть кришку.
  5. Встановіть решітку для запікання в духовку, попередньо розігрійте її.
  6. Покладіть на решітку реберця, щедро намазані соусом для барбекю.

Готуйте від 5 до 7 хвилин до тих пір, поки соус для барбекю не стане карамелізованою. Після цього можна діставати блюдо і подавати до столу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *