Смажені солоні огірки. Мої гості змели зі столу цю закуску за п’ять хвилин

Багато люблять похрумтіти ніж перед телевізором. Моя сім’я не виняток. Але купувати щоразу чіпси виходить дорого, та й користі від них немає ніякої. Крім того, я часто зустрічаюся з друзями, ми граємо в настільні ігри та просто спілкуємося. Готувати щось ситне і складне не хочеться, тому я подаю тільки закуски. Ця була прийнята із захопленням усіма.

Цікавий рецепт

Також страву краще подавати, не розкриваючи секрет приготування. Адже в ньому є продукти, які здаються непоєднуваними. Йдеться про молоко і солоних огірках. Однак виходить дуже смачно і незвично.

Для початку солоні огірки потрібно вийняти з банки, залишити на час, щоб стік розсіл. Можна навіть злегка промити, а потім обсушити.

Нарізати огірки на скибочки товщиною менше половини сантиметра. Все заливають молоком, щоб воно покрило скибочки.

Петрів піст в 2020 році – з 15 червня до 11 липня: про що повинні пам’ятати віруючі
“Будинок воскових фігур”: як Періс Хілтон допомогла хоррору зібрати касу
«Життя коротке!»: водій таксі розповів дівчині історію свого життя

Залишають так хвилин на п’ятнадцять. Після молоко зливають, а огірки знову обсушують.

Для панірування я використовую зовсім трохи солі, борошно і чорний мелений перець.

Можна додати і інші спеції за власним смаком. Кожен шматочок вмочую в суміш.

На сковороді прогріваю рослинне масло. Коли воно буде добре розігріта, додаю скибочки огірка.

Після потрібно смажити з двох боків до утворення скоринки. Виходить смачно і оригінально. Подавати можна з різними соусами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *