Багато люблять похрумтіти ніж перед телевізором. Моя сім’я не виняток. Але купувати щоразу чіпси виходить дорого, та й користі від них немає ніякої. Крім того, я часто зустрічаюся з друзями, ми граємо в настільні ігри та просто спілкуємося. Готувати щось ситне і складне не хочеться, тому я подаю тільки закуски. Ця була прийнята із захопленням усіма.
Цікавий рецепт
Також страву краще подавати, не розкриваючи секрет приготування. Адже в ньому є продукти, які здаються непоєднуваними. Йдеться про молоко і солоних огірках. Однак виходить дуже смачно і незвично.
Для початку солоні огірки потрібно вийняти з банки, залишити на час, щоб стік розсіл. Можна навіть злегка промити, а потім обсушити.
Нарізати огірки на скибочки товщиною менше половини сантиметра. Все заливають молоком, щоб воно покрило скибочки.
Залишають так хвилин на п’ятнадцять. Після молоко зливають, а огірки знову обсушують.
Для панірування я використовую зовсім трохи солі, борошно і чорний мелений перець.
Можна додати і інші спеції за власним смаком. Кожен шматочок вмочую в суміш.
На сковороді прогріваю рослинне масло. Коли воно буде добре розігріта, додаю скибочки огірка.
Після потрібно смажити з двох боків до утворення скоринки. Виходить смачно і оригінально. Подавати можна з різними соусами.