Сирний крем-суп на курячому бульйоні, пиві і молоці

Сирний крем-суп на курячому бульйоні, пиві і молоці

Сирний крем-суп здивує вас своєю ніжною текстурою, насиченим ароматом і чудовим смаком. Урізноманітніть своє меню з цим рецептом.

Сирний крем-суп на курячому бульйоні, пиві і молоці

  • Автор рецепта: Марія Дронова
  • Після приготування ви отримаєте 3 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 50 хвилин

Інгредієнти

  • Оливкова олія 3 ст. ложки
  • Цибуля 2 штуки
  • Сіль 2-3 щіпки
  • Мелений перець 2-3 щіпки
  • Часник 2 зубчики
  • Світле пиво 350 мл
  • Курячий бульйон 3 склянки
  • Борошно ½ склянки
  • Нежирне молоко 2 склянки
  • Мелений чорний перець ¼ ч. ложки
  • Гострий сир 140 г
  • Бекон за смаком
  • Сухарики за смаком
  • Зелень за смаком

Спосіб приготування

  • У каструлю з товстим дном вилийте оливкова олія і розігрійте його на середньому вогні.

    Масло повинне покривати дно, так що зазначений обсяг можна збільшувати.

  • Додайте подрібнену цибулю, сіль і запашний перець і обсмажуйте 4-5 хвилин. Потім введіть подрібнений часник і готуйте ще хвилину.

  • Влийте пиво, доведіть його до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть близько 20 хвилин, поки цибуля не стане м’яким.

    Краще використовувати напій без вираженої гірчинки.

  • Перелийте пивну суміш і 1 ½ склянки курячого бульйону в чашу блендера. Залиште кришку прочиненими і накрийте блендер рушником, щоб гаряча рідина не вибухнула і не разбрызгалась. Подрібніть суп до однорідності.

  • В окремому посуді збийте борошно і ½ склянки курячого бульйону. Перелийте в каструлю і варіть 1-2 хвилини, безперервно помішуючи.

  • Потім поверніть в каструлю пивну суміш, добре перемішайте, додайте залишився бульйон і доведіть суп до кипіння.

  • Варіть близько 10 хвилин до загустіння, потім влийте молоко, змішане з свіжомеленим перцем, і готуйте ще 10 хвилин.

  • Зніміть страву з вогню. Додайте подрібнений сир і перемішувати до тих пір, поки він не розплавиться.

    Відмінно підійде чеддер.

  • Подавайте суп з обсмаженою на сухій сковороді беконом, сухариками або рубаною зеленню.

Бульйони і супи Європейська кухня

5.0 8

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *