Що готувати на вечерю кожен день: бефстроганов зі спагеті в одному посуді

Вам знадобиться всього 20 хвилин і мінімум інгредієнтів, щоб приготувати ситну пасту з яловичиною і великою кількістю смачного соусу. Це вельми незвичайний варіант приготування бефстроганова, але однозначно заслуговує уваги.

 

Інгредієнти

  • 2 столові ложки рослинного масла;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 500 г м’якоті яловичини;
  • 180 г спагетті (або іншої пасти);
  • 1 їдальня ложка борошна;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 1 ½ столової ложки томатної пасти;
  • 100 мл сметани;
  • 40 мл вершків;
  • 960 мл води;
  • зелень петрушки.

Приготування

Першим ділом яловичину наріжте на скибочки товщиною 2-2,5 см і відбийте. Шматочки м’яса слід різати соломкою впоперек волокон.

Розігрійте рослинне масло і обсмажте на ньому подрібнену ріпчасту цибулю до прозорості. Потім покладіть до нього нарізану соломкою яловичину і дочекайтеся, поки м’ясо схопиться зі всіх сторін.

Приправити страву сіллю, свіжомеленим перцем і подрібненим часником. Додайте борошно і томатну пасту, а після перемішайте і залийте все водою з вершками. Для більш насиченого смаку страви можна замінити воду овочевим, курячим або м’ясним бульйоном.

Коли рідина закипить, перемішайте вміст сковороди і додайте спагетті.

Накрийте сковороду кришкою і варіть спагетті в соусі 15 хвилин. Коли залишиться 5 хвилин до закінчення готування, зніміть кришку, перемішайте спагетті і дайте зайвій волозі випаруватися.

Потім зніміть сковороду з вогню і швидко змішайте м’ясо і спагеті зі сметаною, щоб остання не встигла згорнутися.

Подавайте блюдо, посипавши зеленню петрушки і приправте перцем за смаком.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *