Рулетики з курячого філе: начинка з горошку, сиру і моркви робить їх особливо смачними

Ці рулетики з курячого м’яса з сиром і овочами, запечені в клярі, стануть вашою улюбленою закускою. Хочете що-небудь незвичайне, але із звичайних, повсякденних продуктів, приготуйте цю страву. Для нього вам не знадобляться ні екзотичні, ні екстравагантні інгредієнти.

Інгредієнти для рулетиків

Перелік того, що необхідно використовувати по кулінарному рецептом, включає:

  • філе куряче – 2 половинки;
  • консервований горошок – 1 банку;
  • варена морква – 5 шт.;
  • сир – 100 г;
  • олія для смаження;
  • сіль;
  • сухарі для панірування;
  • яйця – 2 шт.;
  • пшеничне борошно.

Ще одна перевага цієї страви час приготування. Його вам знадобиться вкрай мало, і вже за півгодини у вас буде повна тарілка курячих закусок з дуже смачною начинкою.

Готуємо смачну закуску за пару хвилин

Куряче філе ріжемо слайсами і відбиваємо, як на відбивні, додаємо спеції і сіль.

На кожну м’ясну заготівлю кладемо по шматочку тостерного сиру, а поверх ложку гороху упереміш з подрібненої кубиками морквою.

Загортаємо кожну заготовку в рулетик і обвалюємо в борошні. Після цього занурюємо рулетик в миску зі збитим яйцем і в останню чергу – в панірування.

Після цього по 4-5 заготовок кладемо на сковороду з гарячим маслом і обсмажуємо до утворення золотистої скоринки. Після приготування рекомендовано скласти рулети на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.

Ось і все, рулетики ваші готові. Можна подавати до столу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *