РЕЦЕПТИ: Як приготувати яйця-пашот в оливковій олії

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі ще один смачний і швидкий рецепт яєць-пашот. На цей раз в оливковій олії для тих, хто любить з скоринкою 😉

Ми вже публікували рецепт приготування яєць-пашот, а також інші швидкі і смачні яєчні рецепти.

Сьогодні ми хочемо запропонувати вам ще один цікавий варіант приготування — смажені яйця-пашот для тих, хто любить з скоринкою 😉

РЕЦЕПТИ: Як приготувати яйця-пашот в оливковій олії

Інгредієнти: 1 велике яйце, 1/4 чашки оливкової олії, сіль і перець за смаком.

Приготування. Розігріваєте оливкову олію в сковороді з високими бортиками. Як тільки масло почало потихеньку кипіти, можна вбивати туди яйце. Але, так як яйце не має розтектися, вбивати його відразу в сковороду не можна. Візьміть невелику піалу, вбийте туди яйце, а потім акуратно вилийте його в сковороду з киплячою оливковою ванній.

РЕЦЕПТИ: Як приготувати яйця-пашот в оливковій олії

Після цього соліть і перчіть яйце за смаком, і починаєте поливати його ложкою зверху киплячим оливковою олією так, щоб приготувався білок, а жовток ще не встиг затвердіти.

Коли яйце приготується, перевірте за допомогою ложки або лопатки, не пристало воно до дна сковороди. Виймати готове яйце з киплячого масла найкраще шумівкою.

Готове яйце послужить прекрасним доповненням до сэндвичу або тонкої піци.

Приємного вам апетиту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *