Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі ще один смачний і швидкий рецепт яєць-пашот. На цей раз в оливковій олії для тих, хто любить з скоринкою 😉
Ми вже публікували рецепт приготування яєць-пашот, а також інші швидкі і смачні яєчні рецепти.
Сьогодні ми хочемо запропонувати вам ще один цікавий варіант приготування — смажені яйця-пашот для тих, хто любить з скоринкою 😉

Інгредієнти: 1 велике яйце, 1/4 чашки оливкової олії, сіль і перець за смаком.
Приготування. Розігріваєте оливкову олію в сковороді з високими бортиками. Як тільки масло почало потихеньку кипіти, можна вбивати туди яйце. Але, так як яйце не має розтектися, вбивати його відразу в сковороду не можна. Візьміть невелику піалу, вбийте туди яйце, а потім акуратно вилийте його в сковороду з киплячою оливковою ванній.

Після цього соліть і перчіть яйце за смаком, і починаєте поливати його ложкою зверху киплячим оливковою олією так, щоб приготувався білок, а жовток ще не встиг затвердіти.
Коли яйце приготується, перевірте за допомогою ложки або лопатки, не пристало воно до дна сковороди. Виймати готове яйце з киплячого масла найкраще шумівкою.
Готове яйце послужить прекрасним доповненням до сэндвичу або тонкої піци.
Приємного вам апетиту!