Арахісове масло використовують для приготування різноманітних страв, але найчастіше для десертів, причому досить простих зразок цієї арахісової помадки. Вона готується буквально за кілька хвилин і ідеально підходить для всіх шанувальників домашніх солодощів.
Інгредієнти:
- 180 г арахісового масла;
- 200 г цукрової пудри;
- 4 столові ложки вершків;
- 100 г вершкового масла.
Зазвичай приготування домашньої помадки — процес непростий, тривалий і вимагає спеціального кухонного інвентарю — кулінарного термометра. Ми ж пропонуємо приготувати хоч і не класичну, але цілком заслуговує уваги помадку прямо у власній мікрохвильовці.
Холодне масло розріжте на невеликі кубики і помістіть в посуд, придатну для використання в СВЧ.
Слідом покладіть арахісове масло без шматочків арахісу і поставте все підігрітися на 30-40 секунд (залежно від потужності).
Добре перемішайте підігріті інгредієнти між собою, поки не отримаєте однорідну масу.
Просійте цукрову пудру і вкиньте її до масляної суміші. Влийте вершки. Перемішавши, ви отримаєте досить густу пасту, яку слід рівномірно розподілити покритої пергаментом формі.
Після відправте форму в холодильник на пару годин, щоб помадку було легше нарізати. Зберігати ласощі слід там же.