РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Арахісове масло використовують для приготування різноманітних страв, але найчастіше для десертів, причому досить простих зразок цієї арахісової помадки. Вона готується буквально за кілька хвилин і ідеально підходить для всіх шанувальників домашніх солодощів.

Інгредієнти:

  • 180 г арахісового масла;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 4 столові ложки вершків;
  • 100 г вершкового масла.

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Зазвичай приготування домашньої помадки — процес непростий, тривалий і вимагає спеціального кухонного інвентарю — кулінарного термометра. Ми ж пропонуємо приготувати хоч і не класичну, але цілком заслуговує уваги помадку прямо у власній мікрохвильовці.

Холодне масло розріжте на невеликі кубики і помістіть в посуд, придатну для використання в СВЧ.

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Слідом покладіть арахісове масло без шматочків арахісу і поставте все підігрітися на 30-40 секунд (залежно від потужності).

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Добре перемішайте підігріті інгредієнти між собою, поки не отримаєте однорідну масу.

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Просійте цукрову пудру і вкиньте її до масляної суміші. Влийте вершки. Перемішавши, ви отримаєте досить густу пасту, яку слід рівномірно розподілити покритої пергаментом формі.

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Після відправте форму в холодильник на пару годин, щоб помадку було легше нарізати. Зберігати ласощі слід там же.

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

РЕЦЕПТИ: Помадка з арахісового масла

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *