Рецепт піци, яку не потрібно різати: приготування хоч і складне, але смак приголомшливий

У кожної господині є власний рецепт смачною і соковитою піци, однак її необхідно порізати і тільки потім уже є. А що буде, якщо ми скажемо вам, що є інший варіант приготування домашньої випічки?

В наданому матеріалі ми розповімо вам про незвичайний рецепт, який хоч і здається досить складним, але вражає приголомшливим смаком готового страви. Більш докладно можна дізнатися у статті нижче.

Необхідні інгредієнти

Для приготування даної випічки нам будуть потрібні наступні складові:

  • пшеничне борошно – 2 склянки;
  • тепла вода – 1 чашка;
  • свіжі дріжджі – 20 грам;
  • цукровий пісок – 1 чайна ложка;
  • сіль – 1,2 чайної ложки;
  • оливкова олія – 2-3 столові ложки;
  • томатна паста чи кетчуп – 3 столові ложки;
  • будь сир твердих сортів – 100 грам;
  • шинка або ковбаса – 100 грам;
  • моцарелла – 100 грам;
  • вершкове масло – 50 грам;
  • часник – пара зубчиків;
  • пучок свіжої петрушки або кропу.

Для того, щоб випічка вийшла як можна більш повітряної і легкої, борошно необхідно заздалегідь просіяти. Для цього вам знадобиться глибока тарілочка і спеціальне ситечко. Таким чином борошно стане більш легким і збагатиться киснем, що вплине на якість тіста.

Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся
Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин
Що ви можете не знати про Хейлі Бібер: 8 невідомих фактів відкриває сама модель

Спосіб приготування

Після того як всі необхідні нам інгредієнти знаходяться на своїх місцях, можна переходити до процесу приготування.

  • У невелику мисочку додаємо цукор-пісок і свіжі дріжджі. Поступово вливаємо теплу воду і акуратно збиваємо отриману масу до однорідного стану. Виймаємо ємність в бік, надавши час дріжджам трохи підійти.
  • Просіяне борошно з’єднуємо з сіллю, ретельно перемішуємо суху суміш і поступово додаємо оливкову олію і воду.
  • Замішуємо пружне, еластичне і податливе тісто.
  • Формуємо з отриманого тесту невеликий кулька, перекладаємо його в глибоку миску і накриваємо плівкою або рушником. Для того щоб тісто збільшилося в об’ємі, його необхідно прибрати в темне і сухе місце на одну годину.
  • Після закінчення призначеного часу дістаємо наше тісто і ділимо його на вісім рівних частин.
  • Формуємо невеличкі кульки і перекладаємо їх у спеціальні формочки, заздалегідь змащені вершковим маслом.
  • Тепер розігріваємо духовку до 250 градусів і ставимо нашу випічку на деко. Приблизно через півгодини дістаємо отримані булочки і розрізаємо їх навпіл.
  • Сир натираємо на крупній тертці і перемішуємо з дрібно порізаної шинкою або ковбасою.
  • Додаємо моцарелу.
  • Моєму зелень під проточною водою і дрібно шаткуємо.
  • Розтоплюємо вершкове масло і часник пропускаємо через прес.
  • Змішуємо в окремій мисочці отриману начинку.
  • Змащуємо обидві половинки булочки томатною пастою і акуратно викладаємо начинку на нижній шар.
  • Потім придавлюємо начинку другою половинкою і відправляємо блюдо в духовку ще на 10-15 хвилин до готовності.

Таку випічку можна готувати не тільки для домашніх посиденьок, але і в якості перекусу на роботі чи навчанні.

Сервіровка готового страви

Таку піцу можна подавати на стіл з будь-яким соусом. Однак ми рекомендуємо звернути увагу на гострий кетчуп, часниковий або сирний соус. За бажанням можна використовувати гірчицю.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *