Рецепт маринаду, який зробить будь-яке м’ясо для шашлику соковитим і ніжним

Чи готові ви до сезону шашликів? Можу поділитися з вами рецептом чарівного маринаду для м’яса, зробленого на основі ківі. Використовуючи його, можна зробити будь-шашлик неймовірно соковитим і ніжним, яким ви його точно ще не пробували. До речі, готується він досить просто!

Рецепт маринаду

Для приготування чарівного маринаду я подрібнюю в блендері пару очищених плодів ківі, після чого додаю в кашку чайну ложку солодкої паприки і чверть склянки рослинного масла. Посоливши масу за смаком, я перемішую її – маринад готовий. Приготовленої маси вистачить для того, щоб замаринувати 700 г філе будь-якого.

Секрети приготування

Відразу ж хотілося б поділитися з деякими особливостями приготування цього дивовижного складу.

В першу чергу треба звернути увагу на якість плодів – воно має бути бездоганним: ківі, використовуване для створення маринаду, треба вибирати щільніше, адже тільки такий плід здатний наповнити філе соком.

Можу відзначити, що маринад, рецепт якого представлений вище, ідеально підходить для всіх видів м’яса, особливо для індички, курки та свинини. Для отримання максимального ефекту бажано не маринувати м’ясо в ньому більше півтора годин.

Соковитих вам шашликів і приємного апетиту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *