Вже почали думати над новорічним меню? Якщо ні, то пора серйозно перейматися цим питанням, адже до Нового року залишилося всього нічого. Одне з головних страв на святковому столі в новорічну ніч – салати. Оновлений рецепт всім відомого і улюбленого багатьма салату ми пропонуємо вам випробувати на своїх гостей!
«Нова» оселедець під шубою
Салат «Оселедець під шубою» вам, напевно, добре знайомий. Буряк, морква, картопля, цибуля, яйце і, звичайно, оселедець: все змішати разом (деякі ще додають яблучко) – і ви отримаєте дуже смачний і ситний салатик, вельми популярний на території колишнього Радянського Союзу. «Шуба» у салатику звичайно бордово-рожева, бурякова. Але що якщо приготувати салат під білою «шубою»?.. Здивування гостей вам забезпечено!
Для приготування даної версії популярного страви вам знадобляться:
- дві варені картоплини;
- філе оселедця (приблизно 150 грамів);
- одна цибулина;
- одне яблуко;
- два яєчних білка;
- сир твердих сортів (близько 100 грамів);
- майонез.
Також потрібно буде зробити маринад для лука, для чого вам потрібні вода, сіль, цукор і оцет. Докладний опис і пояснення того, як приготувати салат «Оселедець під білою шубою», дано у наведеному нижче видеорецепте. Дивіться уважно, а потім готуйте і насолоджуйтеся смаком оновленого старого знайомого!