Не дозволяйте продуктів в холодильнику псуватися за допомогою двох правил

Наша сім’я дуже багато грошей витрачає на їжу. Це не дивно хоча б тому, що в наших з вами краях продукти живлення в основному привізні, а тому коштують значно дорожче, ніж в Азії, Америці або Європі. Плюс особливості ввезення та системи дистрибуції роблять їх вартість по-справжньому великий. А тому ми повинні перестати дозволяти молока киснути, сиру пліснявіти (якщо це не вивчений вами тех. процес ;), а помідорів гнити в наших холодильниках. Нижче картинка, яка показує як багато продуктів псується в холодильнику простого американця. Впевнений, що у нас не багато з ними в цьому відмінностей.

Не дозволяйте продуктів в холодильнику псуватися за допомогою двох правил

50% швейцарського сиру, 51% вишень, 20% молока летять у смітник!

Для того, щоб знизити ці витрати потрібно зробити кілька речей:

1) При плануванні готування вдома, використовуйте рецепти з продуктами, які у вас вже є. Тобто якщо у вас всихає базилік, починають псуватися помідори і є шматочок вареної риби, то потрібно готувати пасту, а не, наприклад, смажити стейк.

2) Заведіть особливу ємність, в яку кладіть продукти з терміном придатності. І, заглядаючи в холодильник, перекушуйте ними, а не з ковбасою, яка а) жирна, б) гиперпересоленная, в) зберігається багато днів.

Не дозволяйте продуктів в холодильнику псуватися за допомогою двох правил

А як багато продуктів викидаєте ви думали раніше про боротьбу з дірою в сімейному бюджеті?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *