навчила Подруга додавати в картопляне пюре особливий інгредієнт – тепер вечеря зникає зі столу за секунди

Картопляне пюре кожен готує по своєму смаку. Деякі готують його на воді, інші не можуть уявити його без вершків і великої кількості вершкового масла. Але є й ті, хто успішно продумують список інгредієнтів, додаючи кожного разу щось нове. Моя подруга випробувала блюдо з одним із секретних інгредієнтів. Мені теж припало до смаку!

Як приготувати смачне пюре?

Відразу зазначу, що якщо ви любите солодкуватий гарнір, то цей рецепт не для вас. Для цієї страви потрібно взяти молоко, вершкове масло, мускатний горіх і… пармезан! Саме він надає картоплі дуже цікавий смак.

Для початку потрібно відварити картоплю в злегка підсоленій воді до готовності. Після його мнуть, додавши молоко і вершкове масло.

Молоко повинно бути теплим! Тоді пюре буде дійсно ніжним.

Масло також має бути кімнатної температури. Якщо вам раптом не вистачило молока, то додайте трохи відвару від картоплі. Це набагато краще, ніж просто вода.

21 рік тому Софі Марсо зіграла дівчину Бонда у фільмі “І цілого світу мало”
Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин
“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?

Також не забудьте ввести щіпку мускатного горіха. Ця спеція традиційно вважається кращим доповненням до картоплі. Пізніше труть пармезан і додають його до картоплі. Він буде танути, роблячи текстуру пюре дуже насиченою, а колір – жовтуватим.

Таке пюре може стати вашим улюбленим гарніром!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *