Мої страви завжди виділяють особливий аромат: цим секретом поділився знайомий кухар

Використання спецій і прянощів не тільки поліпшить смак страв, але і допоможе вашому організму швидко перетравлювати їжу! Зазвичай ми приправляємо їжу різними духмяними травами у вигляді порошку. Це звичка, від якої варто позбуватися, адже порошкові приправи набагато гірше цільних.

Відомий кухар порадив мені використовувати тільки цільні спеції в домашній кухні. Вони ароматні, довго зберігаються, а також – є сховищем цінних мікроелементів! Ви можете використовувати цей хитрий трюк, щоб вдихнути життя у звичні ласощі.

Попередня обсмажування

Спробуйте заправити прянощі рослинним маслом, перш ніж додавати їх в основне частування. Масло можна вживати всім. Можете використовувати кунжутна, лляна, а також оливкова олія. Кулінари також змішують приправи з гірчицею або томатною пастою.

Якщо ви не хочете використовувати додаткові інгредієнти, то підберіть сковороду з відповідним покриттям. Обсмажуйте спеції на слабкому вогні 1-3 хвилини, поки кухня не заповниться пряними ароматами. Подрібніть приправи в ступці.

Запах і смак смажених спецій приведуть вас у захват… Цей метод обов’язково варто спробувати кожному! Така дрібниця, як обсмажування спецій перед експлуатацією, спровокує справжню революцію на вашій кухні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *