Млинці на кокосовому молоці з карамелізованими бананами

Млинці на кокосовому молоці з карамелізованими бананами

Ці млинці готуються на суміші звичайного і кокосового молока. Завдяки фруктової начинки з цитрусовою ноткою і ромом страва набуває чудовий аромат.

Млинці на кокосовому молоці з карамелізованими бананами

  • Автор рецепта: Марія Дронова
  • Після приготування ви отримаєте 5 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 40 хвилин

Інгредієнти

  • Яйця 2 штуки
  • Молоко 120 г
  • Кокосове молоко ½ склянки
  • Борошно 1 склянка
  • 1-2 щіпки сіль
  • Білий або коричневий цукор 4 ст. ложки
  • Вершкове масло 4 ст. ложки
  • Рослинне масло 1 ч. ложка
  • Банани 4 штуки
  • Апельсин 1 штука
  • Ром за смаком
  • Цукрова пудра за смаком

Спосіб приготування

  • У невеликій мисці або за допомогою блендера збийте яйця з звичайним і кокосовим молоком.

  • В іншу миску просійте борошно, сіль і 1 столову ложку цукру.

  • Розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані 1 столову ложку вершкового масла.

  • Поки масло охолоджується, поступово влийте яєчно-молочну суміш в борошняну і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.

  • Додайте в остигле тісто розтоплене масло і перемішайте.

  • Розігрійте сковороду, налийте в неї рослинне масло.

  • Ополоником наливайте тісто на сковороду, розподіляючи його по всій поверхні. Смажте млинці до золотистого кольору з кожної сторони.

  • У чистій сковороді розігрійте вершкове масло на маленькому вогні.

  • Поки масло топиться, почистіть банани і наріжте кружальцями або великими шматочками.

  • Додайте до масла цукор, що залишився і перемішайте.

  • Коли цукор розплавиться, викладіть в сковороду нарізані банани. Збільште вогонь і смажте, помішуючи, кілька хвилин.

  • Зніміть з апельсина цедру за допомогою дрібної терки, вичавте з нього сік.

  • Додайте в сковороду цедру, сік і ром. Доведіть суміш до кипіння, щоб вона злегка загусла.

  • Викладайте по 1-2 столовій ложки начинки на половинку кожного млинчика і згортайте його. Посипте десерт цукровою пудрою.

Десерти та випічка Європейська кухня

5.0 10

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *