Коли є трохи печива, роблю з ним чізкейк, який навіть випікати не треба. Для додання яскравості покриваю його ягодами і фруктами (рецепт з фото)

Чи Любите ви чізкейк так, як люблю його я? Я могла б його на сніданок, обід і вечерю. Саме з цієї причини в моєму холодильнику завжди є вершковий сир і жирні вершки для збивання. Ну а коли є ще й печиво в будинку, тоді я прямо після роботи починаю готувати мій улюблений чізкейк без випічки. Взимку я можу прикрасити його лимонної або апельсинової карамелизованной цедрою, а влітку – свіжими ягодами. Виходить не тільки красиво, але ще і смачно, і корисно.

Інгредієнти

Для приготування смачного чізкейк без випічки знадобиться наступний набір продуктів:

  • подрібнений крекер – ¾ склянки;
  • крихти горіхового печива – ¾ склянки;
  • вершкове масло – 3 ст. л.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • вершковий сир – 225 г;
  • цукрова пудра – 1 ст.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • вершки для збивання жирністю 33 % – ½ ст.;
  • полуниця та інші ягоди (за бажанням).

Процес приготування по кроках

Порадувати свою сім’ю смачним чізкейк без випічки під силу кожній господині. Для цього достатньо підготувати всі продукти за списком і дотримуватися запропонованої нижче покрокової інструкції:

Пляшка з гарячою водою: фахівець поділився способом заснути в жарку ніч
Король Нідерландів завжди сам сидить за штурвалом під час подорожей
“Шерлок Холмс” та “Дракула”: 10 найбільш часто экранизируемых книг

  1. У глибокій мисці з’єднати подрібнений до крихт крекер і будь печиво з горіховим смаком з розтопленим вершковим маслом і цукром (3 ст. л.).
  2. Руками зібрати тісто в щільний шар, а потім розподілити по дну і стінкам форми діаметром не більше 18 див. На деякий час відправити її в холодильник.
  3. В іншій мисці збити холодний вершковий сир з 1/3 склянки цукрової пудри і лимонним соком.
  4. Окремо збити холодні жирні вершки з цукром.
  5. Акуратними рухами ввести збиті вершки в холодне вершковий сир.
  6. Форму з застиглим коржем дістати з холодильника. Отриману вершково-сирну суміш рівномірно розподілити по формі і розрівняти лопаткою.
  7. Полуницю помити, обсушити і нарізати тонкими пластинками. За бажанням викласти їх зверху на начинку чізкейку. Тепер торт потрібно добре охолодити.
  8. Накрити форму фольгою і відправити у морозильну камеру мінімум на 1 годину. У цьому випадку ягодами чізкейк краще прикрасити безпосередньо перед подачею до столу.
  9. Перекласти торт з морозилки в холодильник за 30 хвилин до приходу гостей.

Для прикраси десерту можна використовувати не тільки свіжі ягоди, але і варення. Не менш смачним виходить торт без випічки, прикрашений печивом типу “Орео”.

Харчова цінність і калорійність десерту

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 порцій смачного чізкейк без випічки. Калорійність 1 порції становить 326 ккал. Вміст жиру в одній порції чізкейку – 22,9 г, білка – 3,7 г, вуглеводів – 27,7 р.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *