Хрусткий зовні, всередині м’який: рецепт смаженого сиру тофу в пряної паніровці

Я знайшла дуже простий рецепт хрусткого сиру тофу, який також підійде для вегетаріанської закуски. Нарізати кубиками і обсмажити в пікантній паніровці до апетитного золотистого кольору? Легко! Смачний тофу, який хрусткий зовні і м’яке всередині. Давайте ж скоріше подивимося, як таке блюдо приготувати!

Інгредієнти

  • 1 упаковка сиру тофу.
  • 1-2 яйця.
  • 1/2 чашка кукурудзяного крохмалю.
  • 1 чайна ложка суміші з п’яти спецій.
  • 1/2 чашка панірувальної суміші.
  • Сіль за смаком.
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування

Акуратно нарізаємо кубиками тофу.

Розбиваємо в миску яйця і збиваємо виделкою, після трохи солимо. Беремо іншу тарілку і просіваємо туди кукурудзяний крохмаль. Додаємо суміш з п’яти спецій і перемішуємо.

Беремо третю тарілку і висипаємо туди панірування.

“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
Що ви можете не знати про Хейлі Бібер: 8 невідомих фактів відкриває сама модель
Інопланетянин уособлює Раків: знаки зодіаку як герої фільмів Спілберга

Тепер ставимо три тарілки поруч і діємо за такою схемою: беремо шматочок тофу, обволікає його в суміші крохмалю та спецій, переносимо в тарілку з яйцями і поливаємо кубик тофу, далі опускаємо в панірувальну суміш і катаємо там, поки сир повністю не покриється.

Ставимо каструлю на плиту і наливаемся туди 2-3 см олії. Чекаємо, коли олія нагріється, і опускаємо туди тофу. Коли з кожної сторони кубики пожарятся до золотистої скоринки, вони готові. Витягуємо їх з масла і кладемо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Подаємо з соєвим соусом, який змішуємо з кунжутом і зеленою цибулею. Підійде для вечірки в азіатському стилі.

Ось і все, наш смачний сир тофу готовий. Приємного апетиту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *