Я знайшла дуже простий рецепт хрусткого сиру тофу, який також підійде для вегетаріанської закуски. Нарізати кубиками і обсмажити в пікантній паніровці до апетитного золотистого кольору? Легко! Смачний тофу, який хрусткий зовні і м’яке всередині. Давайте ж скоріше подивимося, як таке блюдо приготувати!
Інгредієнти
- 1 упаковка сиру тофу.
- 1-2 яйця.
- 1/2 чашка кукурудзяного крохмалю.
- 1 чайна ложка суміші з п’яти спецій.
- 1/2 чашка панірувальної суміші.
- Сіль за смаком.
- Олія для смаження.
Спосіб приготування
Акуратно нарізаємо кубиками тофу.
Розбиваємо в миску яйця і збиваємо виделкою, після трохи солимо. Беремо іншу тарілку і просіваємо туди кукурудзяний крохмаль. Додаємо суміш з п’яти спецій і перемішуємо.
Беремо третю тарілку і висипаємо туди панірування.
Тепер ставимо три тарілки поруч і діємо за такою схемою: беремо шматочок тофу, обволікає його в суміші крохмалю та спецій, переносимо в тарілку з яйцями і поливаємо кубик тофу, далі опускаємо в панірувальну суміш і катаємо там, поки сир повністю не покриється.
Ставимо каструлю на плиту і наливаемся туди 2-3 см олії. Чекаємо, коли олія нагріється, і опускаємо туди тофу. Коли з кожної сторони кубики пожарятся до золотистої скоринки, вони готові. Витягуємо їх з масла і кладемо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Подаємо з соєвим соусом, який змішуємо з кунжутом і зеленою цибулею. Підійде для вечірки в азіатському стилі.
Ось і все, наш смачний сир тофу готовий. Приємного апетиту!