Готую кекси з бананом і волоськими горіхами, прикрашаю кремом з вершковим сиром. Ідеальний десерт для вечірки

Кекси з бананом і волоськими горіхами – прекрасний варіант десерту для будь-якої вечірки або чаювання. Я часто готую цю страву, і воно подобається моїй родині та друзям. Для прикраси випічки я використовую крем з додаванням вершкового сиру. Простий рецепт смачного і красивого десерту завжди виручить зайняту господиню в тій ситуації, коли гості вже майже на порозі.

Продукти для приготування кексів

До складу тесту для випічки входять такі інгредієнти:

  • Борошно в кількості 1 склянки.
  • Половина маленької ложки харчової соди.
  • Чверть склянки ванільного йогурту.
  • Два банани в протертому вигляді.
  • Три чверті склянки коричневого цукрового піску.
  • Подрібнені ядра волоських горіхів (стільки ж).
  • Яйця в кількості 2 штук.
  • Маленька ложка ванільного порошку.
  • Половина склянки цукрового піску.
  • Таку ж кількість вершкового масла.
  • Чверть маленької ложки солі.

Для приготування крему знадобляться наступні компоненти:

Торт “Зоряна ніч” для фанатів Ван Гога: покроковий рецепт з фото
Слимаки бояться мою пекінську капусту. А все спасибі меленого перцю і гірчиці
“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?

  • Близько 120 г вершкового сиру.
  • Маленька ложка ванільного порошку.
  • Пудра цукрова (півтори склянки).

Рецепт кексів

Для приготування тіста протерті банани розтирають із цукровим піском і вершковим маслом. Додають яйця і ванільний порошок. Всипають в масу борошно, харчову соду, сіль. Додають йогурт і рубані волоські горіхи. Ретельно розтирають компоненти. Рівномірно розподіляють отримане тісто по формочках.

Блюдо випікати в заздалегідь розігрітій жаровій шафі при температурі 170 градусів двадцять хвилин. Готовність кексів перевіряють за допомогою зубочистки. Якщо на її поверхні не буде крихт, вироби можна дістати з духовки.

Вершковий сир з’єднують з цукровою пудрою і порошком ванілі. Розтирають продукти за допомогою віночка або міксера. Отриману масу рівномірно розподіляють по поверхні охололих кексів.

Цей апетитний і ароматний десерт можна подавати з чаєм, кавою або гарячим шоколадом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *