Я обожнюю радувати своїх рідних і гостей смачними й незвичайними стравами. Але скажу чесно, я не люблю витрачати на приготування вечері багато часу, тому в моїй кулінарній книзі є досить велика кількість простих і оригінальних рецептів, і один з них – десерт, який я готую дуже незвичайним способом – за допомогою пляшки. Поспішаю поділитися з вами своїм секретом.
Десерт в пляшці
Для початку відріжте горлечко у пластикової пляшки і виріжте одну третю частину пляшки.
Вставте вирізану частину велику частину пляшки, щоб отримати своєрідну форму-капсулу.
Збийте жирні вершки до стійких піків і розділіть їх на три частини. В одну частину додайте перетерту малину, а в іншу – шоколадний пудинг.
У підготовлену з пластикової пляшки форму викладіть збиті вершки, зверху на них покладіть цілі ягоди малини.
Покрийте малину спочатку шаром вершків з малиною, а потім шаром вершків з шоколадним пудингом.
Зверху викладіть порізаний кубиками шоколадний бісквіт і відправте десерт в морозильну камеру до повного застигання вершків, на це буде потрібно приблизно 4 години.
Акуратно витягніть десерт з форми і залийте розтопленим шоколадом.
Для прикраси пирога використовуйте малину.
Такий десерт робиться дуже легко і швидко і виходить неймовірно ніжним і смачним.