Ідеальна свиняча відбивна: вибираємо правильну частину м’яса і інші секрети

Зараз я познайомлю вас з основними правилами приготування ідеальної свинячої відбивної. Виявляється, що якщо дотримуватися деяких хитрощів в приготуванні м’яса, то можна приготувати дуже смачний стейк або відбивну будинку. Так що вивчайте ці рекомендації, і будь-кухар зможе позаздрити вашому успіху в приготуванні смачної соковитою свинячої відбивної.

Я розділила їх на дві групи і рекомендую вам звернути увагу на цей перелік.

Ніколи не робіть це

Ніколи не купуйте запаковане м’ясо в упаковці, на якій немає стікера або дати виготовлення. Це небезпечно для вашого здоров’я, адже ви не дізнаєтеся напевно, коли цей шматок стейка був упакований і скільки вже лежить в холодильнику.

Ніколи не беріть шматок м’яса з блідою поперекової зони. Це саме тверде м’ясо, і для відбивної або стейка воно не підходить, так як твердіше інших частин вирізки.

Завжди звертайте на це увагу

А тепер я вам рекомендую завжди:

  1. Купувати свинину в м’ясній лавці, де завжди можна взяти той шматок м’яса, який вам потрібен.
  2. Вибирайте м’ясо з шийного відділу свині, адже в цій зоні воно найніжніше і відмінно підходить для приготування відбивною.
  3. Звертайте увагу на жирність м’яса. Якщо у вирізці присутні дрібні прожилки жиру, це саме воно, адже жир є провідником смаку і робить відбивну більш насиченою, не пересушеною.
  4. Уникайте надмірної термообробки свинини. Це м’ясо легко пересушити, внаслідок чого воно втрачає свої смакові якості. А відбивна буде жорсткою і ніби гумова.

Основні принципи приготування ідеальної відбивною

Як не дивно, але більшість людей навіть не знає про те, як правильно працювати з м’ясом і готувати його так, як ніби це висококласне ресторанну страву. Думаєте, це неможливо. Зовсім ні. Це цілком реально і можливо навіть зробити на своїй домашній кухні. Вам не потрібні відеоуроки або майстер-класи, все, що повинно знаходитися у вашому арсеналі, – основні принципи приготування ідеальної відбивною зі свинячого м’яса.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *