Четвертий день поспіль готую картоплю в сметані, а хочеться ще і ще

Як то нещодавно я натрапила на дуже цікавий рецепт приготування картоплі, який до цього ніколи не бачила. Так що вчора я вирішила нарешті-то скористатися ним і почастувати свою родину чимось смачненьким. Дивно, але отриманий вечеря з картоплі в яєчно-сметанному клярі настільки сподобався всім, що тепер рідні умовляють мене приготувати його знову. В цю статтю я вирішила розповісти про те, як же можна приготувати таку смачну страву.

Приготування картоплі в клярі

Для того, щоб приготувати страву з картоплі за новим рецептом, потрібно взяти:

  • півтора кілограма картоплі;
  • півтори столові ложки сметани;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. солодкої паприки;
  • 10 грам кропу;
  • 2 яйця;
  • півтори столові ложки звичайної борошна.

1. Першим ділом я очистила весь картоплю, а потім відварила його. Однак варила я його так, щоб він не розварився і не розпався.

2. Поки варилася картопля, я тим часом змішала в окремій мисці яйця зі сметаною, сіллю і спеціями. У цю суміш я також додали борошно і дрібно нарізаний кріп, а потім гарненько все збила, щоб вийшла однорідна кашка.

3. Як тільки картопля відварилася, я його трохи остудила, а потім обмакнула кожну картоплину в кляр.

Після цього мені залишилося тільки помістити картоплю в сковороду з олією і обсмажити його на олії до отримання приємною золотистої скоринки. Одержаний картоплю я помістила на паперові рушники, щоб позбутися від зайвого масла, а потім подала до столу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *