Судячи з численних споживчим відгуками, це одне з найпопулярніших печених виробів з тіста. Переважно в якості начинки для пирога господині використовують гриби. Проте залежно від смакових уподобань ви можете використовувати і інші інгредієнти. Наприклад, заправити своє кулінарне виріб перцем, цибулею і помідорами. Мені більше подобається випічка з твердим сиром і шинкою. Рецептом такої страви хочу поділитися з вами в цій статті.
Які інгредієнти я використовую?
Якщо ви зібралися чітко слідувати моїм рецептом, то обзаведіться такими продуктами:
- Картоплею. Мені вистачає 500 р. Цей овоч попередньо потрібно буде відварити.
- Борошном (150 г).
- Одним яйцем.
- Шинкою і твердим сиром (100 г).
Солі, перцю і масла ви можете додавати на свій розсуд.
Про приготуванні
Спочатку я відварюю картоплю. Чистити даний продукт перед варінням не потрібно. В окремій ємності змішую борошно з яйцем. Далі з тіста роблю два аркуша. На сковороду ллю потрібне мені кількість масла, а потім маю один лист.
Потім на ньому акуратно викладаю начинку. Я її роблю з подрібненого твердого сиру і нарізаною невеликими скибочками шинки.
Тепер мені залишається все накрити, використовуючи другий лист тіста.
Після виконання цих дій приступаю до процедури обжарювання.
Якщо ви все зробите правильно, то порадуєте себе і своїх близьких смачною картопляної запіканкою.
Ваше кулінарний виріб буде виглядати набагато ефектніше, якщо ви прикрасите його. Для цієї мети я використовую сметану і свіжу зелень.