Часто готую на сніданок або обід картопляно-сирний пиріг на сковороді. Ніколи не набридає, тому що начинка може бути різною

Судячи з численних споживчим відгуками, це одне з найпопулярніших печених виробів з тіста. Переважно в якості начинки для пирога господині використовують гриби. Проте залежно від смакових уподобань ви можете використовувати і інші інгредієнти. Наприклад, заправити своє кулінарне виріб перцем, цибулею і помідорами. Мені більше подобається випічка з твердим сиром і шинкою. Рецептом такої страви хочу поділитися з вами в цій статті.

Які інгредієнти я використовую?

Якщо ви зібралися чітко слідувати моїм рецептом, то обзаведіться такими продуктами:

  • Картоплею. Мені вистачає 500 р. Цей овоч попередньо потрібно буде відварити.
  • Борошном (150 г).
  • Одним яйцем.
  • Шинкою і твердим сиром (100 г).

Солі, перцю і масла ви можете додавати на свій розсуд.

Про приготуванні

Спочатку я відварюю картоплю. Чистити даний продукт перед варінням не потрібно. В окремій ємності змішую борошно з яйцем. Далі з тіста роблю два аркуша. На сковороду ллю потрібне мені кількість масла, а потім маю один лист.

Дівчина хотіла допомогти білку, що впала у воду, але тварина була проти: відео
Радіосигнал незвичайної зірки триває 90 днів і повторюється через 67 днів
20-хвилинне тренування всього тіла: знадобиться лише листок паперу

Потім на ньому акуратно викладаю начинку. Я її роблю з подрібненого твердого сиру і нарізаною невеликими скибочками шинки.

Тепер мені залишається все накрити, використовуючи другий лист тіста.

Після виконання цих дій приступаю до процедури обжарювання.

Якщо ви все зробите правильно, то порадуєте себе і своїх близьких смачною картопляної запіканкою.

Ваше кулінарний виріб буде виглядати набагато ефектніше, якщо ви прикрасите його. Для цієї мети я використовую сметану і свіжу зелень.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *