Чізкейк брауні з двокольорового карамеллю: потрібно довго готувати, а з’їдають його швидко (рецепт на 12 шматочків)

Сьогодні я поділюся з вами чудовим рецептом карамельного чізкейку брауні. Готується він довго, але зате ви отримуєте компліменти від усіх, хто його з’їдає в один присід. Так що витраченого часу десерт варто.

Кілька попередніх моментів

Інгредієнти, які будуть приведені нижче, розраховані на 12 шматочків чізкейку. Підготовчі роботи складуть близько півгодини, а саме приготування чізкейку піде приблизно годину. Додатковий час – близько трьох годин. Так що всього на цей десерт знадобиться 4 з половиною години. Так, здається, що це дуже багато. Але ви і ваші близькі будете задоволені.

Інгредієнти

Що нам знадобиться для приготування чізкейку?

Можна приготувати десерт брауні самим. Але оскільки чізкейк і так робити досить довго, то краще всього взяти суміш для брауні. Зараз такі пакети з сухою сумішшю роблять багато виробників і їх можна придбати в супермаркеті. Тому візьміть один пакет для брауні.

Торт “Зоряна ніч” для фанатів Ван Гога: покроковий рецепт з фото
Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин
В кого закохана Софі Марсо через 21 рік після виходу фільму “І цілого світу мало”

  • 1 пакет брауні (250-300 грам).
  • 3 яйця.
  • 1 столова ложка холодної води.
  • 400 грам карамелі.
  • 150 грам згущеного молока.
  • 250 грам м’якого вершкового сиру.
  • Півсклянки чашки білого цукру.
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту.
  • 1 склянку шоколадної глазурі.

Покрокова інструкція

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть жиром дно форми для випічки.
  2. У невеликій мисці змішайте пакет суміші для брауні з 1 яйцем і водою. Викладіть в змащену жиром форму. Випікайте 25 хвилин.
  3. Розтопіть карамель зі згущеним молоком на повільному вогні в чавунній каструлі або казанку. Часто помішуйте і нагрівайте, поки суміш не стане однорідною. Відлийте окремо приблизно третину склянки цієї карамельної суміші і вилийте інше на ще теплий, запечений, покритий скоринкою брауні.
  4. У великій мисці збийте вершковий сир, цукор і ваніль з допомогою міксера до однорідного стану. По одному вбийте яйця, добре збиваючи після кожного додавання. Вилийте суміш з вершковим сиром поверх карамельної суміші на брауні.
  5. Випікайте чізкейк протягом 40 хвилин. Охолодіть прямо у формі.
  6. Коли десерт повністю охолоне, обережно вийміть його з форми. Нагрійте залишилася карамельну суміш і викладіть на чізкейк. Полити шоколадною глазур’ю.

У нас вийшов щільний мус-чізкейк з карамеллю, а внизу – брауні. Якщо ви додасте зверху ще горіхів або арахісу, то сміливо можете називати таке частування «Снікерсом»! Десерт відрізняється цікавою грою смаків і текстурою.

А брауні внизу – це в’язкий бісквіт з сильним смаком шоколаду. Що у нас виходить в результаті? Солодкість і терпкість, ніжність і щільність – таке солодке точно займе перше місце у вашому меню!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *