Буріто з квасолі й рису. Ділюся рецептом смачного і простого вегетаріанського страви

Якщо вам подобаються вегетаріанські буріто (а кому ні?), спробуйте приготувати це легке частування, використовуючи залишився зі вчорашнього вечері рис і купа спецій. Це швидкий і простий базовий рецепт легко впишеться у ваше рутинне меню. Більш того, його легко змінити, додавши в процесі готування більше поживних інгредієнтів.

Мексиканський рецепт

Використовувані продукти:

  • 370 г готового рису;
  • 350 г чорної квасолі;
  • сік лайма, кмин, чилі;
  • кінза, цибуля, часник;
  • оливкова олія;
  • лаваш або коржі.

У великій мисці змішайте свіжу порізану кінзу з рештою вареним рисом і збризніть невеликою кількістю свіжого соку лайма. Нагрійте в мікрохвильовій печі або на плиті, поки каша не стане гарячою.

На сковороді обсмажте дрібно нарізані цибулю і часник в оливковій олії.

Зменшіть вогонь до середнього і додайте чорну квасолю, рясно приправте травами. Тушкуйте близько 5 хвилин, поки інгредієнт не прогріється.

На пласт лаваша покладіть пару столових ложок рису, готових бобів. Загорніть в рулет. Не бійтеся використовувати додаткові начинки, наприклад, веганські сир, сальсу, шматочки авокадо або гуакамоле, чорні оливки або соєву сметану.

Мені подобається готувати буріто з грибами, болгарським перцем, помідорами. Для свого чоловіка-м’ясниць я готую “рулетики з шинкою, пікантними ковбасками або яловичої вирізкою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *