Беру курячу печінку, кладу її в банки і відправляю в духовку. Через дві години насолоджуюся ніжним смаком цієї закуски

Спробуйте цю закуску з курячою печінкою, ви точно будете в захваті. Виходить дуже ніжне і смачне блюдо, причому досить оригінальне. Не кожен знає, що так можна подати просту печінка, пропоную свій рецепт.

Приготування за рецептом

Щоб приготувати смачну страву, я беру наступні інгредієнти:

  • 50 грам розтопленого жиру;
  • 50 грам печінки;
  • шість зубчиків часнику;
  • головку цибулі;
  • дві банки;
  • пару листочків шавлії;
  • сушений чебрець.

Все дуже просто! Печінка потрібно промити, а потім обсушити за допомогою паперового рушника. Цибулю і часник чищу. Я Часто використовуючи червоний лук – він мені більше подобається за виглядом і смаком, здається більш ароматним. Нарізаю обидва овоча шматочками, можна півкільцями.

Укладаю підготовлені овочі на дно банок. Додаю шматочки печінки. Листя шавлії я рву руками, але якщо хочете, можете нарізати їх гострим ножем. Потім я посипаю травами печінку, а зверху поливають жиром.

Накриваю банки кришками і ставлю в духовку. Її потрібно розігріти до 100 градусів і готувати печінку при цій температурі від двох до двох з половиною годин. Все залежить від духовки.

У процесі приготування утворюється сік, його можна злити.

Готову закуску можна додавати в салат, а можна використовувати і як основу для бутербродів. Виходить смачно і дуже поживно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *