Біскотті з мигдалем

Біскотті з мигдалем

Італійське печиво біскотті виходить жорстким і розсипчастим. У цьому рецепті використовується мигдаль, що надає десерту чудовий аромат і смак.

Біскотті з мигдалем

  • Автор рецепта: Дарина Родіонова
  • Після приготування ви отримаєте 12 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 120 хвилин

Інгредієнти

  • Мигдаль 11⁄₂ склянки
  • Борошно 3 склянки + для посипання
  • Сіль 1⁄₂ ч. ложки
  • Розпушувач 1 ч. ложка
  • Вершкове масло 2⁄₃ склянки
  • Цукор 11⁄₂ склянки
  • Яйця 4 штуки
  • Ванільний екстракт 11⁄₂ ч. ложки
  • Мигдальний екстракт 1⁄₄ ч. ложки

Спосіб приготування

  • Застеліть деко фольгою і розкладіть на ній мигдаль в один шар.

  • Відправте в розігріту до 180 °C духовку на 10 хвилин. Трохи остудіть і порубаєте.

  • З’єднайте борошно, сіль і розпушувач.

  • Окремо збийте міксером розм’якшене масло і цукор.

  • Додайте яйця, ванільний і мигдальний екстракт і збийте ще раз, щоб маса стала однорідною.

    Ванільний екстракт можна замінити щіпка ваніліну.

  • Всипте борошно з сіллю і розпушувачем в яєчно-масляну масу і ретельно перемішайте.

  • Додайте в тісто горіхи і ще раз добре перемішайте.

  • Застеліть деко папером для випічки.

  • Тісто викладіть на стіл, присипаний борошном. Тісто теж посипте борошном і розділіть на три рівні частини.

  • З кожної сформуйте плескату ковбаску завдовжки близько 25 см і шириною приблизно 5 див.

  • Акуратно викладіть ковбаски на деко на відстані 5-10 см один від одного.

  • Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

  • Вийміть з духовки і залиште остигати на 10-15 хвилин.

  • Кожну ковбаску на обробній дошці розріжте поперек на шматочки товщиною не більше 2 див.

    Печиво буде гарніше, якщо розташовувати ніж не перпендикулярно, а під невеликим кутом.

  • Викладіть заготовки зрізами вгору на два дека, застелені пергаментом.

  • Відправте в духовку ще на 9 хвилин. Потім переверніть кожне печиво і запікайте ще 7-9 хвилин.

  • Готове біскотті повністю остудіть.

Десерти та випічка Італійська кухня

5.0 4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *